petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – 2 predloga – Poeni over igrača (28. Januar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Canaan I.(11,5+)-Uni-CSK više1,85, sigurnija varijanta 9.5+ kvota 1.00

Istina da je Isaiah na poslednja 3 meča Evrolige utanjio sa poenima (9, 6, 6), ali je od početka nove 2022. u VTB ligi odigrao 2 meča gde je imao 20 i 17 poena za istu minutažu koja mu je i u Evorligi. Ruku na srce, u Evropi je igrao protiv odličnih odbrana kakva su Realova i Barcina.

Danas igra protiv redovne mušterije pošto je od dolaska u UNICS zabeležio samo overe protiv CSKA! Ove sezone je postigao 25 i 16 poena, dok je prošle zabeležio 36 i 18.


James M.(16,5+)-ASM-Rea više1,85, sigurnija varijanta 14.5+ 

11pts i posle 2 produžetka

Od odlaska Mitrovića i dolaska Obradovića, James beleži odlične partije. Njegov usage rate je izuzetno porastao i nije nikako pasivan. Očigledno je da mu prija igranje kod Saše sa kojim se još uvek nije sporečkao.

Danas neće igrati Leo Westerman, tako da će James biti primarni organizator igre i neće igrati sa SG kako se to dešava kada je Fracnuz u sastavu.

Dakle, od dolaska Obradovića poenterski partije izgledaju ovako: 20, 8, 25, 12 (13 asistencija), 20, 26 i 21 u Evroligi.

Prošle sezone je noseći dres CSKA zabeležio 28 i 22 poena, dok je pretprošle imao partije sa 14 i 19 poena protiv Real Madrida.


S. Rodriguez 10.5 minus, većina 9.5 minus

postigao 10pts

Sudije dosudile 3 bacanja za šut u kontri sa pola terena – nešto što nijedan sudija današnjice ne svira.

Žalgiris je u današnjem meču izuzetno oslabljen neigranjem J. Neboa i J. Strelnieksa. Milano bi trebalo da bude kompletan pošto se vraća Luigi Datome, dok je upitan J. Grant (S. Shields OUT od ranije).

Smatramo da iskusni Chacho neće silovati danas loptu protiv nejakog Žalgirisa. Jedino u situaicji da bude perfektan u šutu ga vidimo preko margine, ali smatramo da će se on danas ipak opredeliti za asistencije.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje