petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – 3 predloga na poene igrača (7. Januar)

3 predloga na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

Sva 3 WIN


Zenit ide u goste ekipi Panathinikosa, a u tom meču biće oslabljen neigranjem centra Alex Poythressa. Njegovim izostankom Arturas Gudaitis ne bi trebalo da ima problema sa reketom Zelenih.

Barcelona je opet bez usluga Daviesa i Mirotića, te Higgins, Calathes i Abrines moraju da nadomeste njegov izostanak. Kyle Kuric je upitan, a ukoliko ne nastupi, pravo čudo bi trebalo biti da Abrines ne postigne makar 8 poena.

CSKA Moskva gostuje u Španiji ekipi Baskonie. Armejci i u ovom meču igraju bez Will Clyburna, kao i bez Daniel Hacketa! Gruzijski krilni igrač Tornike Shengelia je u proteklom meču Evorlige bio u problemu sa ličnim greškama, da bi u VTB ligi bio najefikasniji sa 18 poena (doduše bez Mike Jamesa). Igra protiv bivše ekipe kojoj je ove sezone dao 12 poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje