četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] EVROLIGA – 4 predloga na poene igrača (30. Decembar)

EVROLIGA – 4 predloga na poene igrača

Predlozi na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Walden C.(11,5+)-CZB-Pan više1,85; Alternativna 9.5+ na 1.45
Correy Walden će morati da nadomesti odsustvo prvog strelca ekipe – Jordan Loyda, kao i najavljeno odsustvo prvog plejmejkera Langston Halla. Walden je u Izraelu pre 2 sezone bio najbolji strelac šampionata gde je beležio 18.5 poena. Kod trenera Radonjića u Laktaškima bio je najefikasniji sa 10 poena.
Reynolds J.(11,5+)-Bay-Ba više1,75
Amerikanac igra u sjajnoj formi gde je na poslednja 4 meča prebacivao marginu sa 17, 13, 21 i 17 poena. Reket Barcelone biće upražnjen neigranjem Brandon Daivesa, dok će na bekovksim pozicijama biti dosadni Calathe, Abrines i Hanga na Baldwinu.
Punter K.(13,5+)-OlM-CSK više1,85
Kevin Punter igra u fenomenalnoj formi i samo ga je jedan meč omeo gde je zabeležio 6 poena i stoga je margina niža. U derbiju Italije protiv Virtusa imao je 18 poena, a protiv CSKA bi morao biti efikasan ukoliko italijanska ekipa želi trijumf.
Shengelia T.(9,5+)-OlM-C više1,85; Altenrativna 7.5+ na 1.45
Gruzijac je na znatnoj lošijoj poenterskoj snazi u odnosu na dane iz Baskonie, ali odsustvom Will Clyburna trebao bi da ima nekoliko šuteva više. Već u VTB ligi to je pokazao kada je postigao 18 poena.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje