Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


W. Goss (Real) 8.5 minus – 0pts

Polufinale Evrolige gde se po 6x u sezoni odigrava El Classico.  Nigel Williams Goss koji kao bivši igrač Partizana upoznat sa Beogradom, ali ovoga puta njegovi navijači neće biti glasniji.

Ne verujemo da će Goss imati visok usage rate kada je u pitanju napad, pogotvo sada kada Sergio Llull možda igra i poslednji put F4. U zavisnosti od toga da li startuje ili ide sa klupe, zavisiće i njegova rola. Ukoliko startuje, on je izuzetno pasivan i dodaje više asisntecije Tavaresu i Yabuseleu.

Na poslednja 4 meča u ACB ligi on je beležio: 4, 7, 7 i 11 poena sa konstatnom minutažom od oko 20 minuta.

Protiv Barce ove sezone ima 9, 7, 10 i 5 poena.

Dodatni predlog: R. Jokubaitis 6.5 minus po alternativnoj marigni


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.