petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Petak 20. Maj

Ove nedelje se i nismo toliko kladili na tenis iz prostog razloga što se od ponedeljka igra Rolan Garos. Ti turniri pred grend slemove uglavnom nisu dobri.

Danas se konkretno igra poslednje kolo kvalifikacija za Rolan Garos i tu ćemo okušati sreću. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Peruanac Huan Pablo Variljas i Čileanac Nikolas Jari.

Po našem skromnom mišljenju ovo je egal meč, no kladionice se ne slažu. One su postavile Variljasa za favorita sa kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Zaista ne znamo na konto čeka kladionice favorizuju Variljasa. Obojica u poslednje vreme igraju solidan tenis i obojica su pokazala odličan tenis u prva dva kola.

Mi težimo over gemovima pre svega zbog Jarija koji je teški overaš. On spada u igrače koji se oslanjaju na servis bez obzira na podlogu na kojoj se igra. Jako dobro drži svoj servis, a sa druge strane očajan je na riternu. Treba mu mnogo šansi da napravi brejk i kada se sve sabere i oduzme to uglavnom donosi tesne i nezvesne mečeve.

S ozbirom da je ovo finalni meč, za očekivati je da će obojica dati svoj maksimum, a u takvim okolnostima mi vidimo jedan meč u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80
Opcija za dubl tiket: Više od 21,5 gemova 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje