četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga i ABA Poeni igrača (17. Decembar)

Predlozi na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz

ABA 18h

Evroliga 20:00


A. Gegić (Cibona) 11.5+ postigao 15pts

Prevashodno igramo bivšeg igrača Partizana jer će i ovoga puta u Ciboni nedostajati Roko Prkačin. Mladi hrvatski igrač propustio je i prošli meč, a Gegić se nije snašao protiv Budućnost kada je imao svega 6 poena.

Amar je najbolji strelac ekipe u ABA ligi sa prosečno 12 poena po meču, dok je Prkačin 3. strelac (uz već od ranije odsutnog Jose Vildozu). Gegić je u nedavno odigranom derbiju protiv Splita zabeležio 20 poena, a partije pre toga beležio je 13 (Zvezda), 8 (Alkar, Prkačin 14) i 14 protiv FMP-a.

T. Dorsey (Olympiakos) 11.5+ postigao 19pts

Amerikanac je uz Vezenkova najbolji igrač Olympiakosa. Nižu marginu od 9.5 je na poslednjih 5 mečeva Evrolige prelazio 4x, dok je i u grčkom prvenstvu u solidnoj formi. Smatramo da Chris Jones ne bi trebao da mu predstavlja problem u napadu, i da ukoliko meč ostaje u egalu može da pređe obe margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje