sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga i Evrokup: Poeni igrača (15. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Anđušić (Monaco) 10.5 minus po kvoti 1.75 (Hrvatska 11.5) postigao 2pts

Mnogo toga se promenilo u Monacu za vrlo kratko vreme. Trener Mitrović je otpušten, a potpisan je ugovor sa Obradovićem. Mač sa 2 oštrice je igrati bilo kog igrača francuske ekipe na debiju Saše, jer niko ne zna kakve će biti rotacije i minutaže igrača.

Mi smo ipak odabrali srpskog šutera u nedelji gde se igra 2 evroligaška meča. Anđušić je pre 3 dana odigrao najviše minuta u francuskom šampionatu. Mike James i Rob Gray nisu nastupali u domaćem takmičenju, i upravo od njih dvojice očekujemo više minuta danas, uz solidne minute Paris Lee-a koji je uhvatio formu.


S. Tonut (Venezia) 9.5+ po kvoti 1.75 prešao na poluvremenu

Stefano Tonut ne može da pronađe šuterski ritam nakon reprezentativne pauze (gde je uzgred bio jedan od boljih igrača). Na 3 partije on je imao katastrofalnu realizaciju protiv Breše (2-10), protiv Valencie (1-7) i u poslednjem duelu kontra Sassaria (2-7).

Nismo uspeli da pronađemo da li italijanski igrač ima problema sa povredom, te ćemo u današnjem meču pokušati da razbijemo njegov šuterski maler.

Cedevita je ekipa koja ne zna da igra odbranu pod trenerom Golemcem. Pre par dana su primili 89 poena od Partizana. Ali i protiv drugih Evrokup ekipa su primali su: 104, 77, 79, 93, 101 i 91.

Današnji meč je prognoziran na 160 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje