petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Predlog iz rukometa (Svetsko prvenstvo) – sreda

Od 17:30 u okviru 1/4 finala svetskog prvenstva sastaće se Norveška i Rusija (tkz RHF). Po kladionicama Norvežanke su apsolutni favorit sa minimalnom kvotom 1,06 a granica golova postavljena je na 57,5.

Norvežanke su u 4 kola lako tukle svoje rivalke velikom razlikom. Onda su došla 2 meča koja su i pored ovih svih pobeda zavisile za plasman dalje. Sa Švedskom su odigrale nerešeno 30:30 a onda su odlučujućem meču izbacile aktuelne šampionke iz takmičenja, Holandiju pobedivši 37:34. Herrem-Mork-Reista su glavni šraf ekipe.

RHF ili Rusija su imale poprilično tešku prvu fazu, ali su je lako pregurale sa 3 pobede. Prenevši 4 boda bilo je mnogo lakše, ali onda opuštenost protiv Slovenije i samo bod. Odmah povratak i lagana pobeda protiv Crne gore, da bi se u borbi za 1.mesto u grupi borile protiv Francuske i izgubile. Od 6 mečeva koje su odigrale imaju 6/6 prelaz današnje granice od 25,5 poena.

Norvežanke imaju tvrdu odbranu ali ta odbrana nije fukcionisla protiv jačih reprezentacija (Švedska 30,Holandija 34). Sigurno da Ruskinje neće tako lako dati borbu za medalju Norvežankama, a imali su meč tik pre Svetskog gde su u tesnom meču Ruskinje pobedile 29:28. Takođe na prošlom svetskom još jedan poraz Norvežanki i to ubedljiv od 33:28 za bronzu Ruskinja. Sve ide na ruku ovako niske postavljenje granice. PREDLOG: RUSIJA 25,5+ 1,93 MAXBET KLADIONICA

32:28

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje