Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


U ovom predlogu se kockamo sa lošom odbranom Monaca, ali preuzimamo rizik. Naime, Thomas Walkup je na poslednjih 20 utakmica Evrolige marginu prebacio samo 3x.

Sastav Olympiakosa je neizmenjen za ovaj meč, što znači da igraju i Sloukas kao njegova izmena, ali i poenteri Dorsey i Vezenkov. Jedino će faliti H. Martin, centar sa klupe.

Walkup je u reglularnom delu sezone protiv Monaca postigao 11 i 6 poena, dok je u 1. Plejof utakmici imao 11.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.