ponedeljak, 04. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA: New Orleans vs Phoenix – Poeni igrača (22. April)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


C. Paul (Phoenix) 20.5+, 28pts

U prošlom meču smo ga jurili minus poena i pogodili, ali danas se drastično menja situacija. Naime, najbolji strelac ekipe Devin Booker biće odustan u meču 3. i 4., a prema nekim prognozama povreda ga me odstraniti sa terena 2 nedelje.

Chris Paul je prošle sezone u Plejofu današnju marginu prebacio nekoliko puta sa lakoćom kada je postizao i 32, 37 i 41 poen. Generalno gledano, njegovi poeni se drastično razlikuju kroz karijeru kada se porede regularni deo sezone i Plejof.

Možda najpribližnija komparacija brojki trenutnoj situaciji jeste kada je bio alfa i omega u Oklahomi pre 2 sezone i prosečno beležio 21,3 poena.

Ukoliko danas ne bude prebacio marignu, igramo ga martingale u sledećem meču.

Martingale – povećavamo ulog za duplo u meču broj 4.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje