utorak, 27. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Plejof- Poeni igrača Martingale (27.5. prvi korak)

Predlog izgledne šanse za prolaz


  1.  meč A. Smailagic (Partizan) 6.5-, 7pts

2. meč – preskok – ne igra Lessort

3. meč margina 8.5 -, 0pts

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale.

Alen je odigrao savrseno mec u limitranom vremenu u prvom mecu. Uzeo je 3 suta za 3 poena i sve pogodio, sto nam je malo verovatno da pomislimo da ce se opet desiti.

Prosle godine u Evrokupu kada je stigao Lessort, Smajli je odigrao 7 meceva i od toga 2x bio u overu, dok je poredjenja radi u Plejofu ABA lige na 8 meceva samo 1x bio preko danasnje margine.

Real gubi u seriji 0-1 i smatramo da ce danas imati bolju odbranu nego u 1. mecu.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje