ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 33. kolo (četvrtak)

TOTENHEM – MANČESTER JUNAJTED

TOTENHEM je tokom vikenda pretrpeo pravi „potop“ na gostovanju kod Njukasla (6:1), dok su pre toga na svom terenu doživeli poraz od Bornmuta (2:3). Usled toga, privremeni trener – Kristijan Stelini je dobio otkaz, te će ekipu do kraja sezone predvoditi – Rajan Mejson. Londonski klub upravo u odnosu na narednog rivala ima šest bodova zaostatka (koji je odigrao i dve utakmice manje), te jednostavno „Pevci“ moraju da pokušaju da osvoje sva tri poena sa ovog duela, kako bi ostali u konkurenciji za mesto među TOP 4 i time izborili plasman u Ligu Šampiona, dok je svakako itekako i upitna pozicija koja garantuje Ligu Evrope. Generalno nemaju problema sa postizanjem golova, pogotovo na svom terenu (u proseku preko dva po meču), ali je defanziva itekako „porozna“, posebno u poslednje vreme – 14 primljenih golova na poslednjih pet prvenstvenih utakmica, odnosno nisu sačuvali svoju mre u netaknutom u Premijer ligi, još od februara meseca. Bez dileme ekipa je u negativnom momentumu, ali jednostavno moraju da se „trgnu“, jer su itekako doveli u neizvesnost „izlazak“ u Evropu naredne sezone. Van stroja su – H.Lloris (prvi golman), E.Royal (defanzivac), R.Sessegnon (defanzivac), R.Bentancur (vezista), Y.Bissouma (vezista).

Očekivan sastav (3-4-3) F.Forster – C.Romero, E.Dier, B.Davies – P.Porro, P.Hojbjerg, O.Skipp, I.Perisic – D.Kulusevski, H.Kane, Son

MANČESTER JUNAJTED trenutno zauzima četvrtu poziciji na tabeli, poslednju koja vodi u grupnu fazu Lige Šampiona. Imaju bodovnu prednost u odnosu na Aston Vilu, Liverpul i Totenhem, kao i utakmice manje odigrane, te su zaista u pol-poziciji da na kraju dođu do mesta među TOP 4 tima, što je svakako njihov glavni cilj. Tokom vikenda su nakon penala eliminisali Brajton i tako se plasirali u finale FA Kupa, stoga u dosta dobrom raspoloženju odlaze u London. Ipak, trenera ekipe – Erik ten Haga svakako brine izostanak dvojice standardnih centralnih bekova – Lisandra Martineza i Rafaela Varana zbog povreda, a njihova glavna alternativa – Hari Megvajer je sve samo ne pouzdan štoper (glavni krivac u obe utakmice protiv Sevilje i eliminacije iz daljeg toka Lige Evrope). Kada se na to doda podatak da „Crveni Đavoli“ ove sezone na gostovanjima u Premijer ligi primaju bezmalo dva gola po utakmici, jasno je da imaju razloga za strepnju. Ipak, pripada im barem blaga uloga favorita protiv tima koji je u „nokdaunu“ i kojeg su savladali na predhodna četiri međusebna duela. Izvan sastava su – T.Heaton (golman), P.Jones (defanzivac), L.Martinez (defanzivac), R.Varane (defanzivac), D.van de Beek (vezista), A.Garnacho (napada č), dok su upitni nastupi – S.McTominay (vezista), B.Fernandes (vezista).

Očekivan sastav (4-3-3)D.De Gea – A.Wan-Bissaka, V.Lindelof, H.Maguire, L.Shaw – C.Eriksen, Casemiro, M.Sabitzer – Antony, A.Martial, M.Rashford

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – GG / @1.60 – 2:2

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21:15 na stadionu „Tottenham Hotspur“ u Londonu.

 

Predlog bez analize

SAUTEMPTON – BORNMUT

 

Glavni sudija – D.England

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.80 – 0:1

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 20:45 na stadionu „St. Mary’s“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje