utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (2.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Hines 7.5- , 8pts

Videli ste kakvu frljoku je dao Hines iz srećno odbijene lopte.
Potom faul Dobrića pri bonusu za 2 bacanja.
Pa da nas dokusuri do HT, smešna odbrana i 6pts.
Šteta.
Poslednji napad maši ceo šut Shabazz i u ruke Hinesu za 8pts.
Pa ja ne verujem.

Na startu same opklade moram istaći da ne predlažem Hinesa zbog Bog zna kakve odbrane reketa koju ima Zvezda, već zbog skepticizma da će dobiti jače minute, kao i činjenice da samu marginu nije prelazio u mnogo mečeva. U meču protiv Baskonie na terenu od viskoih igrača nije bilo Mellia koji će vrlo verovatno danas zaigrati, dok je upitan nastup krila Datomea. Pored upitnih igrača, vrlo je pozitivno za opkladu što je Voigtman konačno dobio minute i iskoristio ih, što će značiti da ćemo ga i danas videti na parketu. Thomas D. iako je bio u sastavu, nije video parketa ni minut, a moguće da danas dobije par, dok je B. Davies imao limitrane minute gde je bio produkitvan. U b2b utakmica,a se tako mogu nazvati – dešavalo se da igra i po samo 12 minuta, čemu se nadamo i danas.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje