utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (1.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


F. VanVleet (Toronto) 20.5+, 37pts

Utakmica u Juti prognozirana je na 230 poena gde su domaćini favoriti sa hendikepom od 3 poena.

Fred je uhvatio formu u poslednje vreme kada beleži: 28, 17, 28, 11, 24.

Ni danas u sastavu Raptorsa neće biti OG Annunobya koji najverovatnije napušta Toronto. Na poslednjih 5 mečeva bez njega (ne račuanjući već pomenute 3), Vleet beleži: 22, 39, 39, 20 i 12.

Kontra Mike Conleya na poslednja 3 meča ima: 21, 17 i 24 poena.

Poslednja 3 gostovanja u Juti: 17, 30 i 24.

Utah Jazz sa pozicije plejmejkera prima prosečno 26,6 poena što ih stavlja u donji deo tabele ekipa sa najgorim odbranma.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje