nedelja, 14. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Poeni igrača (2. Decembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Poirier V. (Real M) 8.5 minus; sigurnija varijanta 10.5 minus

Ни Томпкинс ни Рендолф још не играју – to je najvonija informacija. Ja sam ipak usled ovih informacija branio igrača sa 7.5+ na kvoti 1.95.

Probam kao zamenu Yabusele 10.5+ po kvoti 2.00 – WIN već na startu 2. četvrtine! 💪🔥🙏

Najpre francuskog centra igramo zbog informacija koje smo pisali juče. Naime, 2 Amerikanca se vraćaju na parket, ali je začkoljica u tome koliko će dobiti minuta.

Pošto su i Anthony Randolph i Trey Thompkins krilni centri, smatramo da će Laso igrati malo i takozvani small-ball, te će Poirier izgubiti minute. Naravno, za našu opkladu je najvažnije da igra Tavares na centarskoj poziciji koji je bio MVP meseca novembra, i smatramo da on ima zacementirane minute.

Svakako, povratkom Randolpha i Thompkinsa bi i Yabusele trebao da izgubi minute, ali pošto je uz Tavaresa najbolji igrača Reala, preskačemo ga makar danas.

Očekujemo da i Randolph i Thompkins ne budu starteri, i da će upravo zbog toga oduzeti minute Vincentu koji u 12 utakmica startovao samo jedanput (kada je Tavares bio OUT).

Poirier je samo 2x prešao višu marginu, a nižu je prešao 4x u 12 mečeva. Istina je da Reynolds iz Maccabia nije sila u odbrani, ali u okolnostima koje jesu, probaćemo Francuza minus.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje