nedelja, 25. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga- poeni igrača (21.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


S. Napier (Milano) 13.5+, alt 11.5+, 26pts

Olimpia Milano ima samo teoretske šanse da se plasira na Top 8, i dok god postoji takva šansa ima vrednost igrati igrače preko margine.

Naime, ekipa Etore Messine ima bi sa eventualnom današnjom pobedom imala isti broj pobeda kao i Virtus (13) čime bi zaostajali za 8. mestom 2 pobede, na 7 utakmica do kraja.

I na današnjem meču neće biti Kevin Pangosa, kao ni Shavon Shieldsa.

Shabazz baš kao što smo i očekivali nakon dolaska iz G-Lige, ima veliki usage rate u Milanu i glavni je poenter ekipe. Sa njegovim dolaskom, ekipa je napravila seriju od 6 pobeda u Evroligi, dok nije u poslednjem susretu tesno izgubila u Madridu od Reala.

Ne vrednujemo nešto posebno odbranu Fenera čak ni sa Calathesom, dok za Wilbekina smatramo da tek nema šansi u branjenju Napiera.

Na 2 do sada odigranja gostovanja, Shabazz je imao 28 (protiv Valencie) i 17 protiv Reala.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje