ponedeljak, 15. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi košarka – 21.03.2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi košarka” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Baš kao i na fudbalskim mečevi, ovi tipovi nam donose odlične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka, a čini se da su košarkaški prelazi lakši za prolazak.:

20:00 Gravelines-Dunkerque – Cholet (Francuska 1 – košarka)

Duel po kvalitet dva dosta slična rivala u prošlosti se često završavao prelazima, to jest da je na poluvremenu vodio jedan tim, a na kraju meča dobijao drugi, prethodna dva susreta odigrana prošle 2022.godine oba duela na poluvremenu je vodio tim Gravelines, da bi do preokreta dolazio tim Choleta, a tako je bilo i na meču u januaru 2021. godine, samo su uloge bile obrnute, uz još dva odigrana meča u međuvremenu gde nismo videli preokrete. Tri od pet susreta nas navode da probamo danas sa ovim susretom, koji nam je delovao zanimljivo za ovu našu statističku rubriku!

2-1 (6.90) / 1-2 (6.70)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje