U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi košarka” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Baš kao i na fudbalskim mečevi, ovi tipovi nam donose odlične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka, a čini se da su košarkaški prelazi lakši za prolazak.:

20:00 Gravelines-Dunkerque – Cholet (Francuska 1 – košarka)

Duel po kvalitet dva dosta slična rivala u prošlosti se često završavao prelazima, to jest da je na poluvremenu vodio jedan tim, a na kraju meča dobijao drugi, prethodna dva susreta odigrana prošle 2022.godine oba duela na poluvremenu je vodio tim Gravelines, da bi do preokreta dolazio tim Choleta, a tako je bilo i na meču u januaru 2021. godine, samo su uloge bile obrnute, uz još dva odigrana meča u međuvremenu gde nismo videli preokrete. Tri od pet susreta nas navode da probamo danas sa ovim susretom, koji nam je delovao zanimljivo za ovu našu statističku rubriku!

2-1 (6.90) / 1-2 (6.70)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.