petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (22.11)

Predlog na poene igrača sa izglednom šansom za prolaz


N. Mitrou-Long (Milano) alt 9.5+, 11.5+

10pts ALT win

Duplo je kolo Evrolige tako da odmah na startu analize preporučujem manji ulog. Takođe, danas bi za Milano trebalo da debituje Luwawu ali sumnjamo u njegov veliki usage rate.

Naz Mitrou nakon oporavka od povrede polako ulazi u ritam. U predsezoni se sećamo njegovih partija kada je imao i po 20 poena (doduše roster tada i sada nisu za poređenje). Dodatni faktor koji pogoduje našoj opkladi je odsustvo Tonuta, Barona i Shieldsa.

Za vikend je Naz imao 23 poena (7-12 za 3 poena), dok je u Evroligi beležio 11, 13 i 19.

Čini se da Efes kao i za vikend što smo rekli kada smo pogodili R. Suliamon (23pts), ne mari mnogo za broj primljenih poena sa pozicije beka. Nikako nećemo Mitroua porediti sa Laprovitolom (28pts), ali i Winston dao 16, kao i Llull 10 na poslednja 3 meča Efesa u Evrolgii.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje