Predlog na poene igrača izgledne šanse za prolaz


Z. Lavine (Chicago) alt 18.5+, 20.5+, 22pts

ODLIČNE MARGINE U KLADIONICI MAXBET!

Zach LaVine je prošli meč protiv Orlanda poslat na klupu pre vremena, i nije učestvovao u završnici utakmice protiv Orlanda. Trener je odlučio da ga ne vraća u igru nakon očajnog šuterskog izdanja koje je imao (1-14).

Pobednik u takmičenju u zakucavanju nikako nije bio zadovoljan, ali su on i trener izgladili nesuglasice i LaVine bi danas trebao da ima regularne minute.

U meču sa Orlandom je postigao svega 4 poena, a prošle godine je upravo protiv Bostona imao jedini jednocifren meč u sezoni (7pts), da bi u narednoj utakmici postigao 23. Takođe imao je još jedan meč kada je pogodio samo jedan šut (1-7 iz igre) ali zabeležio 12pts, dok je u meču posle ovog imao 26 poena.

Zach je postigao 25 ili više poena u 6 uzastopnih mečeva protiv Bostona, pre nego što je dao 7, 19 i 16 poena u poslednja njihova 3 duela gde nije šutirao više od 15x niti u jednom meču.

Očekujem odogvor Superstara na domaćem parketu uz minimalno 18 uzetih šuteva.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.