četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga Poeni igrača (25. Novembar)

2 predloga na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Loyd 12.5+ @1.85 postigao 15pts

J. Loyd 10.5+ @1.45

Glavni razlog zašto smo se odlučili za Amerikanca iz Zenita jeste činjenica da protiv PAO-a pruža najbolje partije od kada igra Evroligu. Naime, noseći dres Valencie on je u Atini postigao 27 poena, dok je noseći dres Crvene Zvezde u narednoj sezoni postigao isto toliko poena u glavnom gradu Atine!

Odbrana Panathinaikosa za sada ne izgleda sjajno, i pored odličnih partija Loyda koje je pružao u Atini, to je glavni razlog zašto smatramo da može da prebaci današnju marginu.

Njegova forma na poslednja 3 meča: 12, 25 i 13 poena.


M. Gudurić 8.5+ @1.85 postigao 9pts

M. Guduric 7.5+ @1.50

Marko Gudurić je lošije ušao u sezonu, ali polako hvata ritam i postaje jedan od bitnijih igrača kod Saleta Đorđevića.

Gudurić voli da igra derbi mečeve protiv Efesa, i on je prošle sezone beležio: 12 i 20 poena u regularnom delu sezone domaćeg šampionata, dok je u Evroligi imao 4 poena. U Plejofu je beležio 9, 13 i 8 poena.

Čini se da bi nižu marginu od 7.5 morao danas da probije ukoliko Fener ne želi da doživi katastrofu kao prošli put u istoj areni.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje