subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin večeras oslabljen!

Domaći tim će večeras biti u problemu jer neće moći da računa na 6 redovnih fudbalera, a utakmica koja im sledi neće biti od ogromnog značaja za taj tim, svakako. Sa druge strane, ovo je idealna prilika za goste i verujemo da će je iskoristiti. Utakmica počinje od 21h, a naš predlog je kvote 1.98.


U pitanju je 5. kolo grupne faze Lige konferencija, a od 21 čas po našem vremenu sastaće se Anorthosis i Gent u okviru grupe B. Pre njih, Partizan će gostovati FLori i uz eventualnu pobedu, imaće isti broj bodova kao i Gent, tačno 10. Gent ima sve u svojim rukama, dobri rezultati protiv Kiprana i Estonaca vode ih u narednu rundu, i verujemo da će se truditi to da iskoriste.

Domaći tim, koji je izgubio bilo kakvu šansu da se domogne naredne runde, večeras je oslabljen. Za Anorthosis neće igrati Nikoloz Ninua (3n/0g/0a, defanzivni vezni), Marios Antoniadis (15n/0g/0a, centralni bek), Kostakis Artymatas (17n/4g/1a, defanzivni vezni), Nika Kacharava (9n/1g/2a, centarfor), Kyle Lafferty (16n/6g/0a, centarfor) i Andreas Avraam (8n/0g/0a, levi vezni). Za goste neće igrati samo Sven Kums (23n/2g/0a, centralni vezni).

Kada uzmemo u obzir to da su gosti objektivno bolji tim, i da imaju sve u svojim rukama, sumnjamo da će tako nešto hteti da propuste. Kvota na pobedu gosta iznosi 1.63, a interesantna je i opcija „2&G2+“ po kvoti 1.98. Ukoliko Partizan danas bude slavio, tim bolje po nas, jer će Gent imati još veći motiv da dođe do bodova.

1:0


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Emilio Garcia on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje