subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (4. Novembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. DeColo (Fenerbahce) 12.5+ postigao 18pts

Francuski igrač je bivši član CSKA i u par duela protiv njih imao je izuzetno efikasne partije kada je postizao 21 i 22 poena u regularnoj sezoni, odnosno 27, 9 i 22 u Plejofu protekle sezone. Ono što ide našoj opkladi na ruku jeste činjenica da je odmorio za vikend u turskom prvenstvu.

DeColo ove sezone u prvih 7 mečeva pruža nešto lošije partije pošto je marginu prešao 3x u Evroligi, dok je istu u turskom šampionatu prebacio u sva 4 odigrana meča.

Verujemo da će Daniel Hacket biti zadužen za odbranu na Nandu, ali smatramo da igrač koji je kroz karijeru na proseku od 14 poena, može makar toliko da postigne.

C. Jones (ASVEL) 12.5+ postigao 25pts

Dvoumili smo se između Okoba i Jonesa, i odlučili se ipak za Amerikanca. Istina je da je Francuz odigrao manje minuta za vikend, gde je Jones postigao 27 poena za 21 minut. Ne očekujemo ga na baš toliko efikasnoj partiji s obzirom da je pogađao sve što je šutirao (šut 10-12), ali gledajući partije u Evroligi ima tendencije da prebaci i današnju.

Isaiah Cannan nije poznat kao dobar defanzivac, dok je Lorenzo Brown dosta agilniji u napadu u dresu UNCIS-a.

Na ovom predlogu ćemo ispratiti formu Chrisa, kao i činjenicu da je marginu u Evroligi prebacio 5 od 7 puta.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje