Predlog na poene igrača sa izglednom šansom za prolaz


T. Shengelia 9.5 minus (Vritus), 12pts

ODLIČNE MARGINE U KLADIONICI MAXBET!

Tornike je izašao iz povrede i odigrao svega 2 meča – 1 u Evroligi kada je imao 7 poena (uz pogođenu trojku), i pre par dana u italijanskom šampionatu kada je imao 5 poena.

Za razliku od prošle godine kada je gotovo svaki meč prebacivao današnju marignu u Plejofu protiv Milana, ove sezone je popunjenost igrača na njegovog poziciji daleko konkurentija. Prošle sezone je za zamenu imao Alibegovića i Jakar Sampsona, dok je ove sezone tu Mickey i Ojeleye, a na poziciji centra umesto Testitoria je Ismael Bako.

Mi ovde pikiramo da Gruzijac koji je tek izašao iz povrede i smatramo da polako ulazi u ritam, a i trener mu adekvatno dozira minute (17 i 15). Dakle ne sumnjamo u kvalitet Tornike, nego idemo na kartu da nije još uvek dovoljno spreman da pruža dvocifrene partije.

Dakle, ne verujemo da je Thomas, Voigtman, a kamoli Melli kadar da zaustavi Shengeliu, već minutaža i relativno skoro izalazak iz povrede.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.