subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (petak)

Predlog na poene igrače izgledne šanse za prolaz


M. James (Monaco) 15.5+ alt, 17.5+, 10pts na HT i završi na 13pts

M. Kotsar (Baskonia) 12.5- alt, 10.5-, 2pts

Možda subjektivan osećaj, ali deluje nam da Mike James ima dodatnu motivaciju kada igra protiv Trinchieria. Razlog zašto igramo Jamesa koji nije u najboljoj formi nakon oktobra, jeste 2 uzastopna poraza Monaca (u prvenstvu i u Evroligi). Svesni smo da će dobar deo vremena na njemu biti Babb, ali on je upravo njemu prošle sezone 18 i 26 (istina tada nije bilo Okoba i Loyda). Upravo zbog poslednjepomenutog dvojca, više nam se sviđa ALT margina nego regularna, ali motivacija za pobedom je ono što nas naginje i na prelazak 17.5.

Glavni razlog zašto igramo Malika minus jeste sada već gotovo izvesni povratak u sastav Steven Enocha. Amerikanac je bio upitan pre 2 dana ali ipak nije video parketa, a danas je gotovo sigurno da će dobiti minute jer je učestvovao u grupnim trenzima kao pripremi za današnji meč protiv Barcelone. Kotsar i Enoch su odigrali 2 meča zajedno u sastavu a tada je Estonac imao 3 i 5 poena, a sličan scenario očekujemo i danas.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje