subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Katar – Senegal (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


Selekcija Katara razočarala je ne samo svoje navijače, već i kompletnu fudbalsku javnost svojim izdanjem u prvom meču protiv Ekvadora (0:2), rezultat je čak i najmanji problem, ali strah i tehničko-taktička pripremljenost meča nije bila na renomeu tima koji je zvanični prvak Azije. Velika očekivanja, ambijent i neiskustvo su im okovali noge, što se naročito videlo u prvom poluvremenu jer je drugo izgledalo koliko toliko bolje. Posle poraza od Ekvadora, Katar je šanse za prolazak sveo na teoriju, iako će imati još dva meča, ali protiv kvalitetnijih rivala u grupi, tako da ono što se od njih sada može očekivati je da odigraju dosta rasterećenije i pokažu da nisu slučajno među 32 najbolja tima na svetu.

Izostanci: kompletan tim je dostupan selekotru Feliksu Sančezu

Očekivana postava: Al Sheeb – Al Rawi, A.Hassan, Khouki, A.Aalaeldin, Boudiaf, Al Haydos, Hatem, Pedro Miguel – Akram Afif, Alomez Ali.


Što se tiče selekcije Senegala i pored poraza od Holandije, može se reći da su ,,Lavovi Terange“ pokazali dopadljiv fudbal i pored činjenice da su na ovom šampionatu bez svog najboljeg igrača Sadio Manea, tim sastavljen od igrača iz najjačih liga Evrope deluje jako dobro, koristi svoje najveće kvalitete kao što su brzina i tranzicija, ali umeju i da kontrolišu igru i da potisnu rivala ka svom golu, što smo i videli u dosta navrata protiv selekcije Holandije. U meču sa Katarom, očekujemo da Senegal u potpunosti vodi igru i da će lopta još više biti pred golom Al Sheeba koji će biti tokom meča na velikim iskušenjima. Senegal će igrati pod moranjem, ali ne očekujemo da ih to previše sputa da pokažu svoj neosporni kvalitet.

Izostanci: Cheikou Kouyate i Abdou Diallo su pod znakom pitanja posle manjih povreda u prvom susretu.

Očekivana postava: Mendy – Jacobs, Cisse, Koulibaly, Sabaly, Pape Gueye, Gana Gueye, Mendy, I.Sarr, Diatta, Dia.


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!


Mišljenje urednika: U ovom susretu sa pravom očekujemo da Katar donekle popravi utisak, naročito se to odnosi na trojicu najboljih igrača tima Afifa, Al Haydosa i Alomoez Alija, ali svakako da je Senegal ogroman favorit i da će ukoliko ponove igru iz prvog kola gotovo sigurno slaviti u ovom meču sa domaćinom turnira, naš predlog je igra 2 po kvoti 1,63, a fino deluje i kombinacija 2&2P1+ (pobeda Senegala i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) po kvoti 1,95.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje