ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (petak)

Predlog izgledne šanse za prolaz


Y. Madar (Partizan) 5.5+, može i 6.5+, 10pts

Glavni razlog zašto igramo Izraelca jeste jer njegov učinak na domaćem parketu izgleda mnogo bolje nego u gostima. Ali opet, i ovde se kockamo sa njegovim minutima, ali smatramo da danas Aleksa Avramović neće biti faktor (odigrao u Tel Avivu 14 minuta), dok je Yan imao 3 minuta. Deluje da će se danas uloge zameniti imajući u vidu dugu povredu iz koje Avramović izlazi. Takođe, Exum je imao 29 minuta, a smatramo da će danas naginjati više ka 20 što otvara vrata na poziciji plejmejkera za Madara.

Da li će to Madar iskoristiti kao u nekim prethodnim partijama ostaje da vidimo. Ovde ćemo ispisati njegov učinak na poslednjih 5 mečeva u Areni kada je dobio 10+ minuta: 15 poena, 14, 14, 13, 8.

W. Baldwin 11.5+ (strane i par naših),  alt 10.5+ kod nas, 21pts

Wade se vratio iz povrede, odigrao limitirano protiv Reala, dok je protiv Partizana bio očajan sa 0/7 za 3pts i 5 faulova. Današnju marginu je gotovo uvek prebacivao osim sa Zvezdom j Valenciom (meč kada se povredio).

N. Laprovitolla (Barca) alt 10.5+

Bez Satoranskog, dobre će minute dobiti Nicolas koji je i povratkom Mirtoića uspevao da probije marginu. Vrlo je imao limitiranu minutažu protiv Asvela, dok je u ACB ligi maltene imao poštedu sa svega par minuta. Danas se očekuju dobri minuti sa kompletnim Efesom kojem je ubacio 28pts u prvom duelu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje