nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 20. kolo (petak)

ASTON VILA – LIDS JUNAJTED

ASTON VILA od dolaska novog trenera – Unaj Emerija podigla je značajno nivo svoje igre, prikazuju daleko bolje izdanja u odnosu na sam start sezone, te su stigli i dosta bolji rezultati. Trenutno se nalaze na 11. poziciji na tabeli, ali svakako da imaju ambicije, ali i kvaliteta da šampionat okončaju u gornjem delu prvenstvene lestvice. Klub iz Birmingema je svakako u pozitivnom momentumu, a posebno treba naglasiti njihove pobede protiv Mančester Junajteda i Totenhema. Stoga, na predstojećem susretu im pripada uloga favorita pred domaći fanovima. Van stroja su – D.Carlos (defanzivac), L.Dendoncker (vezista), J.McGinn (vezista), dok su upitni nastupi – M.Cash (defanzivac), L.Augustinsson (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) – E.Martinez – A.Young, E.Konsa, T.Mings, L.Digne – B.Kamara, D.Luiz, J.Ramsey – L.Bailey, O.Watkins, E.Buendia

LIDS JUNAJTED u ovom momentu zauzima 14. mesto na tabeli sa samo dva poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja, te nema dileme da im u drugom delu sezone predstoji „bitka“ za opstanak u elitnom rangu engleskog fudbala. Pritom, nalaze se u slaboj seriji rezultata, jer su bez trijumfa na poslednja četiri prvenstvena duela (po dva remija i poraza). Kada ih uporedima sa ostalim timovima koji se „bore“ za opstanak, Lids Junajted nema problema sa realizacijom (25 golova), ali sa druge strane defanziva je dosta „propusna“ (31 pogodak). Prema broju osvojenih bodova na strani, klub iz zapadnog Jorkšira je u grupi timova sa najslabijim učinkom na gostovanjima – samo jedna pobeda na osam odigranih utakmica uz prosečno preko dva primljena gola po meču. Sada im svakako pripada podređena uloga protiv tima koji je u usponu svoje forme i kojeg nisu uspeli da savladaju na poslednjih pet međusebnih susreta. Izvan sastava su – S.Dallas (defanzivac), A.Gray (vezista), L.Sinisterra (napadač), P.Bamford (napadač), dok je neizvestan nastup – A.Forshaw (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – I.Meslier – L.Ayling, R.Koch, L.Cooper, P.Struijk – M.Roca, T.Adams – B.Aaronson, J.Harrison, W.Gnonto – Rodrigo

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.55 – 2:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Villa Park“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje