četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Faliće im 4 igrača odbrane i još dvojica u meču sa velikim favoritom

Danas će jednom timu faliti četvorica od šestorice igrača odbrane sa velikom minutažom ove sezone, uz još dva vezna igrača, drugi tim u kompletnom sastavu, meč okvirno možete preuzeti do 18 časova, a predložena kvota je 1,70

Radi se o utakmici Prve lige Češke Republike, koja se igra od 18 časova, a sastaju se Slovan Liberec i Slavia iz Praga.

Slovan Liberec se nalazi na 11.mestu sa skorom 7 pobeda, 5 remija i 11 poraza uz gol razliku 28:34. Na svom stadionu u Nisy imaju učinak od 3 pobede, 4 remija i 4 poraza i gol razliku 15:13. Ono što je problem za tim jeste činjenica da pet mečeva ne znaju za pobedu, četiri poraza i jedan remi u poslednjih 5 mečeva.

Drugi problem osim forme jesu izostanci igrača, a faliće im pre svega 4 igrača odbrane (pogledajte sliku i minutažu igrača koji fale – uokvireni crvenim kvadratima).

Uz njih će faliti i dvojica veznih igrača, to su Valenta (14u/1g/0a na pozajmici iz Slavije), D. Višinský (15u/1g/0a)

Što se tiče Slavije iz Praga, to je tim koji je na prvom mestu na tabeli sa skorom 17 pobeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 65:18. U gostima imaju skor 5 pobeda, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 19:12, već su prosuli dosta bodova u gostima i ukoliko žele do titule, moraju da krenu sa pobedama, jer su posle tri vezane pobede u gostima (Bohemians, Zlin i Pardubice), a potom su remizirali sa Teplicama, da bi na prošlom gostovanju bili poraženi od Čeških Buđevica. Za ovaj meč tim je kompletan, osim napadača Schranza (12u/2g/2a samo 8 kao starter).

Mišljenje urednika: Domaći tim će zbog izostanaka dosta važnih defanzivaca morati da dodatno pojača igru u odbrani i fokus na ovaj deo tima, što će dati dosta prostora Slaviji da dominira, uz to postoji saradnja na nivou klubova kada se radi o pozajmicama igrača, pa postoji šansa da Liberec odigra ,,u manjem gasu“ protiv ovog rivala, a naš predlog je igra 2&0-4 gola po kvoti 1,70.

2:2 (Liberec izjednačio u 90+5)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje