utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favorizovana ekipa ima na brdu veoma dobrog bacača!

Sutra u okviru Korejanske bejzbol lige od 11:30 sastaće se Doosan Bears (40-28) i Kiwoom Heroes (39-31). Ovo je derbi susret ovog kola, a igraju se 3 meča do petka ovih rivala. Egal kvote nudi kladionica.

Za Doosan starter je desnoruki bacač Raul Alcantara (10-1,2.89). Posle lošeg bacanja na početku sezone brzo se vratio u formu. Vezao je 10 pobeda zaredom i postao neudariv. Ima veoma brzu loptu i neugodan brejking, sve to lepo fukcioniše. Imao je susret protiv Kiwooma pre par dana i nije primio nijedan poen u 7 izmena.

Starter za Kiwoom biće već poznati Eric Jokich (9-3,2.12). Veoma je dobar ove sezone ima 9 pobeda i 3 poraza i prima mali broj poena. Međutim nije to dobro izgledalo pre par dana kad je primio čak 6 poena od Doosana. Ne leže mu ovako iskusni udarači. Međutim džaba njegovo dobro bacanje kad nema podršku palice i to mu kvari pobedu u poslednjih par utakmica.

Doosan je ovde apsolutni favorit iako su bacači realno izjednačeni. Palica domaćih je mnogo bolja dok Kiwoom ne može pobediti nikog skoro u poslednje vreme. Fernandez i dalje dominira na udaranju i pravi probleme protivničkim bacačima, dok ga i ostali prate. Oni su u poslednjih 15 utakmica, 12 prelazili marginu od 3,5 poena koja se nudi. Takođe imaju 4 vezane pobede protiv Kiwooma.

Predloga za ovaj meč je Doosan 3,5+. Kvota je 1,70. To je najsigurniji predlog ali ako nemate to u kladionici pobeda Doosana je takođe opcija, kvota je 1,85.

2:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje