ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Favorizovani domaćin ruši lošu tradiciju protiv oslabljenog gosta

Domaćin je daleko kvalitetniji tim i gotovo da nema prava na kiks do kraja šampionata. U tim se vraća nekoliko najboljih igrača a treba očekivati povratak u sjajnu formu koja ih je krasila u većem delu sezone. Gost će danas na teren istrčati bez 5 igrača, a upitan je i prvi golman. Meč možete odigrati do 17 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 17:10 po našem vremenu u okviru 16. kola Premijer lige Srbije sastati ekipe Al Sadd i Al Khor.

Katar će biti domaćin narednog SP, a u planu je izgradnja zlatnog stadiona 

Al Sadd: je lider sa 38 osvojena boda što je dva više od velikog kandidata za titulu ekipe Al Duhaila. Kao domaćin ima skor od 5 pobede i dva remija uz gol razliku 31:5. U svojim redovima ima iskusne Špance Ćavija Ernandesa i Gabija, Alžirca Boneđaha i puno kvalitetnih domaćih igrača od kojih treba izdvojiti Afifa i Al Haydosa.

Al Khor: se nalazi na 11. mestu na tabeli sa 9 osvojena boda. Kao gost je osvojio 5 boda uz gol razliku od 7:18. Danas neće moći da računa na 5 ili 6 igrača. Irački dvojac jako važan za igru Al Kora je u poslednje dve nedelje napustio klub. R. Sulaka je prešao u obližnji Al Shahaniya, a A. Yasin je prešao u švedski Hacken. Povređeni su desni bek M. Buqshan (6/0), defanzivni vezni A. Adel (5/0) i krilni napadač D. Acosta (13/2). Upitan je prvi golman M. Al Bakry (13/0).

Mišljenje urednika: Al Sadd ume da bude ubedljiv na svom terenu naročito u drugom poluvremenu. I da gostujući tim nema izostanaka ne bi trebao da ima problema ali mu ta činjenica može bitno olakšati zadatak. Al Khor mu ne leži, ali ne sme prosipati bodove ako želi titulu. Sjajan napad domaćina i oslabljeni gost uveravaju da golovi neće izostati. Iako ova igra nije viđena u ni jednoj od 4 poslednja međusobna meča dva tima na stadionu Al Sadd-a, dobar predlog za danas je mix igra 1 i 3+ koja donosi kvotu od @1.55

Kraj – 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje