ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Može li domaćin do povoljnog rezultata protiv oslabljenog gosta!?

Gosti će na ovom meču igrati bez petorice igrača, među kojima je prvi strelac, najstandardniji vezni igrač i drugi najstandardniji defanzivac. Domaći tim nema problema sa sastavom, a izostaće samo jedan defanzivac. Uz to i forma domaćeg tima je na zavidnom nivou. Meč možete odigrati u subotu do 14:30 časova!

U pitanju je meč 23.kola Italijanske Serije B, a od 14 časova se sastaju ekipe Benevento i Citadela. Meč počinje od 15 časova!

Ekipa Beneventa jedan je od timova u najboljoj formi u ovom rangu takmičenja, nisu poraženi u prethodnih 7 mečeva, u tom periodu 4 pobede i 3 remija. Nalaze se na 3.mestu tabele sa skorom 10 pobeda, 6 remija i 5 poraza uz gol razliku 32:22. Za ovaj meč trene može da računa na sve važne prvotimce osim Di Chiara (15/0/0).

Spisak igrača Beneventa sa sajta kluba!

Što se tiče ekipe Citadele oni zauzimaju 8.mesto sa skorom 7 pobeda, 9 remija i 6 poraza i gol razlikom 23:21. Na gostovanjima imaju učinak od 2 pobede, 6 remija i 3 poraza i gol razliku 4:9. Tim su sa najmanje datih i najmanje primljenih golova na gostovanjima. Za današnji meč trener neće moći da računa na 5 igrača, među kojima su: D.Adorni (15/0/0 – treći defanzivac po minutaži), Rizo (4/0/0 odbrana), M.Iori (19/3/1 – najstandardniji vezni igrač i treći strelac tima), S.Scappini (13/1/0 – napad) i najbolji strelac M.Finnoto (19/5/2). Uz to dvojica igrača koja su na spisku igrača defanzivci Ghiringeli (19/0/0) i Drudi (13/0/0) vraćaju se posle povreda i pitanje je da li su spremni za čitav meč.

Spisak igrača za ovaj meč sa sajta kluba!

Ekipa Beneventa dva puta je ove sezone slavila nad Citadelom rezultatom 1:0, jednom u Seriji B, a jednom u okviru Kupa.

Mišljenje urednika: Domaći tim Benevento je u odličnoj seriji rezultata, a danas im u goste dolazi tim koji voli da igra destruktivno, ali se čini da će usled izostanaka Iori-a i Finnoto-a biti još manje opasni u napadu, pa očekujemo da domaćin to iskoristi, ali da neće biti previše prilika i golova. Naš predlog je igra 1X&0-3 gola koja se plaća kvotom 1,50!

1:0 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje