subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] FIBA: Dan 1. Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Radoncic (Crna Gora) 8.5 -, 2pts

U grupnoj fazi odigrace se 3 utakmice. U slucaju da u 1. mecu prebaci marginu, taktikom martingale praticemo ga ili u 2. ili u 3. Bicete obavesteni putem Vibera


Dino se vratio iz povrede nakon što nije mogao da završi sezonu u Zaragozi. Već je potpisao ugovor sa Bayernom gde će raditi sa trenerom koji ga je vodio u Realu.

Radončić nije poznat po poenterskim partijama u seniorskoj karijeri. Konrektno igrajući za Zaragozu je protekle sezone bio na proseku od 4,1 poen, dok je sezonu pre toga u proseku imao 8,4 poena.

Za Crnu Goru je na proteklih 8 utakmica (Eurobasket i kvalifikacije za Svetsko) bio 2x iznad margine (11 i 9 poena).

Na najskorijim utakmicama koje su bile pripremne pred ovaj šampionat, redom je beležio: 4 (Francuska), 21 (protiv Dončića koji je njegov izuzetno dobar prijatelj), 4 (Iran), 4 (Gruzija) i 8 Filipini.

Mana igranja minusa Radončića na ovom šampionatu jeste nedovoljna pokrivenost njegove pozicije – jer Crna Gora ima pregršt igrača na bekovskim i centarskim mestima, dok je krilo ono gde manjka igrača.


Predlog br 2.

R. Gobert (Francuska) 11.5+, 8pts

Prvi meč Francuske biće derbi sa Kanadom. Očekuje se egal meč, i verujemo u jake minute startnog centra Trikolora.

Sumnjamo da su D. Powell i K. Olynik pretnja u reketu za gorostasa. Naime, Gobert na poslednjih 6 mečeva protiv Powella beležio je: 15, 17, 17, 10, 19 i 21.

Gobert je važan faktor u napadu Trikolora, jedino faulovi i raspoloženost Fourniera ili nekog drugog igrača mogu da pokvare probijanje margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje