Predlog izgledne šanse za prolaz


V. Mihailović (Crna Gora) 7.5+

Vlada je u 1. meču protiv Meksika bio očajan, ali umnogome je 3 faula doprinelo očajnoj partiji. Novi igrač Budućnosti je odigrao svega 12 minuta i zabeležio 1 poen.

U pripremnom periodu je imao minute u rasponu od oko 20, a za to vreme je beležio: 9 (nije igrao K. Perry), 26, 5, 9 i 12.

Kod selektora Boškovića ima solidnu ulogu, jedini je problem što je sada tu i NBA zvezda Nikola Vučević. Međutim smatramo da neće centar Bullsa mnogo igrati u meču koji bi trebao biti lagana pobeda za Crnu Goru koja je favorit sa 17.5 hendikepom.

Petar Popović je igrao u visokim minutima (28) i smatramo da će Vlada prepoloviti njegove minute.

Na Evrobasketu odigranom prošle godine je imao partije gde je ubacivao Španiji 18, Nemačkoj 12, te smatramo da bi i u ovom meču prognoziranom na 87 poena Crne Gore, da zabeleži makar 8.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.