subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] FIBA: Dan 7. Poeni igrača

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Clarkson (Filipini) alt 23.5+,24pts 25.5+

Filipini su ispali iz borbe za ulazak u eliminacionu fazu, a jedino što nas naginje da odigramo NBA igrača u over poena jeste eventualno nadmetanje za najboljeg strelca. Trenutno Jordan beleži 24,0 poena u proseku i nalazi se iza Dončića i Rondae Hollis Jeffersona.

Meč je prognoziran na 170 poena i trebao biti najbrži tempo na današnjem programu, gde se Prognozira 83 poena Filipina. Osim Clarksona koji će definitivno ispaliti 7 trojki minimalno, ne vidimo ko bi mogao da dobaci do toliko visoke cifre od 83 poena.

Na turniru je užasan iz dalekometne paljbe jer je pogodio svega 3 trojke iz 21 pokušaja. Verujemo da će u ovom meču u nadmetanju sa G-league igračem C. Jonesom imati lepu priliku da pogodi nešto više od 1 trojke.

Opet napominjemo, meč nema važnost, a igrača odigravamo jer igra pred domaćom publikom.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje