petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez prvog i drugog golmana i 4 odbrambena igrača ide na megdan favoritu

U večerašnjem meču gost neće moći da računa na prvog i drugog golmana, kao ni na 4 odbrambena igrača, što će biti dodatan plus za domaćina u želji da ostvari novu značajnu pobedu. Meč možete odigrati najkasnije do 19h.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 19 časova po našem vremenu u okviru Švedske SHL lige u hokeju na ledu sastati ekipe HV71 i Oskarshamna. HV71 je 6. na tabeli, ali i na samo 4 boda zaostatka za drugo plasiranim timom na tabeli. Oskarshamn je poslednji na tabeli sa 41 osvojenim bodom. U poslednje 6 meča ima po 3 remija i poraza. Oba tima imaju prosek golova od 5.3 po meču.

Izostanci u timu Oskarshamna: nedostajaće prvi golman tima T. Williamsson koji je branio na 24 utakmica kao starter i koji ima prosek odbrana od 90,05%, drugi golman R. Backman sa procentom odbrana od 86,28%. Pomenuti dvojac dopušta 3 gola po meču, a treći golman koji će braniti večeras dopušta preko 4 gola po meču. Van sastava će biti i 4 odbrambena igrača – S. Depres (41/4/13 – treći asistent tima i jako važan igrač u defanzivi), N. Torp (35/1/4), G. Franzen (11/0/2) i J. Alm (10/1/0). 

Tradicija: Ovo će biti tek drugi put da se dva tima sastaju u Kinnarps Areni u Jonkopingu. U jedinom okršaju do sada slavio je HV71 sa 7:1. Igrana su i dva meča u kojima je Oskarshamn bio domaćin – u jednom je HV71 slavio sa 1:3, a u drugom nakon produžetka sa 2:3.

Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. Sve ukazuje da je HV71 daleko bliži trijumfu danas, a izostanci u defanzivi Oskarshamna ukazuju da bi HV71 mogao biti efikasan večeras. Sigurniji tip je ug+4.5, sa kvotom od @1.40, a hrabriji koji žele kvotu preko 2, mogu pokušati sa mix igrom 1 i ug+5.5 koja donosi kvotu od @2.30 / MaxBet

5:3


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://www.bicesteradvertiser.net

Autor fotografije: Paul Foster

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje