petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost u lošijoj formi, a danas bez 8 igrača

Domaćin ne može da se pohvali dobrim rezultatima ove sezone, a posebno ima problema sa realizacijom. Danas neće moći da računa na 8 igrača, među kojima se nalaze: prvi golman, tri odbrambena igrača, dvojica vezista (jedan od njih drugi strelac tima) i dvojicu napadača (jedan od njih je najbolji strelac tima). Gost sa druge strane igra u dobroj formi i teško prima golove, a danas se nađa da će upisati nova tri boda. Ovaj meč engleskih niželigaša možete odigrati najkasnije do 16h – standardan termin kada su subotnje utakmice u pitanju.


Najava meča: Danas će se u terminu od 16h po našem vremenu u okviru English National League (Engleska 5) sastati ekipe Ebbsfleet i Harrogate. Ebbsfleet se nalazi na 23. mestu na tabeli sa 25 osvojena boda uz pet vezana meča bez pobede u prvenstvu. Ebbsfleet neće moći da računa na 8 igrača: prvog golmana J. Holmesa (18/0), defanzivce J. Kinga (27/0), A. Blackman (11/0), A. Thomas (9/2), vezne igrače / drugi strelac tima M. Weston (27 meča / 7 gola) i A. Lawless (9/0), kao ni na dva napadača / prvog strelca tima G. Ugwu (28 meča / 9 gola) i C. McDonald-a. Sa druge strane Harrogate neće imati kadrovskih problema. Raduje ga i činjenica da se večeras nađa 5 uzastopnoj prvenstvenoj pobedi. Trenutno je 3. na tabeli sa 52 osvojena boda.

Mišljenje urednika: Na vama je na osnovu datih informacija izbor adekvatnog tipa. Hirogejt je na osnovu svega rečenog daleko bliži pobedi, a proseci od oko 3 gola po meču ukazuje da golovi neće izostati. Kao dobar izbor se nameće igra X2 i 2+ koja donosi kvotu od @1.45.

0:2


Naslovna fotografija preuzeta sa sajta: https://medium.com/@caremani/

Autor naslovne fotografije: Francesco Caremani

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje