petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez dosta standardnih igrača u ovom meču!

Gosti će danas odmoriti čak 8 startera koji su bili izuzetno važni igrači u nedavnim dobrim partijama kluba, a najveći razlog je još jedan važan meč koji očekuje ekipu, idu na teren kod ekipe koja je umela u prošlosti da bude neprijatno gostovanje za njih! Meč možete odigrati do kasnih večernjih sati u subotu, meč će biti otključan po završetku!

Radi se o susretu Prve lige Čilea, a od 22 sata će se u okviru 3.kola sastati ekipe Union Espoanjola i Palestino.

Ekipa Union Esponjola je u novu sezonu ušla sa porazom 3:1 na domaćem terenu od Kolo Kolo-a, da bi potom u gostima slavili protiv Antofagaste 2:1. Tim je za danas kompletan.

Što se tiče gostiju, ekipa Palestina je posle dva uspešno prebrođena kola kvalifikacija za Kopa Libertadores, našla u grupnoj fazi ovog takmičenja i očekuje ih meč tokom nedelje protiv brazilskog Internacionala na domaćem terenu. Zbog toga je trener ovog tima odlučio da odmori čak osmoricu startera iz mečeva kvalifikacija za Kopa Libertadores. To su: defanzivac A.Gonzales (odigrao sva 4 meča), vezni igrači J.Jimenez (4 meča/2 gola), Del Pino (4/0/0), Vejar (4/0/0), Farias (4/0/0), potom napadači Passerini (4/0/0), Cortes (4/1/0) i Gutierez (4/0/2).

Spisak igrača Palestina za ovaj meč na kom nema pomenutih igrača!

Na prethodnih 11 mečeva na terenu domaćina skor je 6 pobeda domaćeg tima, 3 remijai 2 slavlja Palestina.


Mišljenje urednika: Smatramo da danas dosta oslabljeni gosti koji su mislima već u utakmici južnoameričke Lige šampiona uz izostanke jako važnih igrača, naročito za ofanzivu tima, ostaviti sve bodove domaćinu, ali zbog opreza predlažemo igru 1X&2+ po kvoti 1,70!

1:0 (0:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje