četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez dvojice najboljih strelaca, a ukupno fali 7 igrača!

Gosti su bez dvojice najboljih strelaca iz prošle sezone, a ukupno fali 7 igrača, trener izjavio da su baš oslabljeni za današnji meč! Domaćin u odličnoj formi i čini se sa boljiim timom, predložena kvota je 1,95, a meč možete preuzeti do 19 časova!

Radi se o susretu kvalifikacija za Ligu Evrope, a od 19 časova se sastaju švedski Malme i poljska Krakovija.

Malme je u novoj sezoni zacrtao za cilj osvanjanje titule prvaka Švedske, a kako trenutno deluje na dobrom su putu da to i urade, nalaze se na 1.mestu lige sa 17 bodova više od drugoplasiranog tima i igraju jako dobro, u seriji su od 12.mečeva bez poraza (9 pobeda i 3 remija). Tim predvode napadači Thelin, Toivonen i Berget, kao i sjajni veznjak Christiansen.

Što se tiče ekipe Krakovije, oni su tokom prošlog prvenstva zauzeli 5.mesto i tako izborili kvalifikacije za Evopu, ono što im je bio problem jestu gostovanja gde su osvojili svega 18 od mogućih 45 bodova. Ono što će im danas biti problem jesu povrede igrača, pre svega u veznom redu i napadu tima. Što se tiče povređenih igrača, nema drugog strelca i prvog asistenta tima iz prošle sezone Sergiu Hanca (prošle sezone 34/9/6), potom nema još dvojice standardnih veznjaka, to su Sylwester Lusiusz (26/0/0) i Gol (26/1/2 prešao u Dinamo Bukurešt), u odbrani nema standardnih defanzivaca Kamil Pestka (26/1/0) i Olyksi Dytyatev (23/1/1), kao ni Radosław Kanach (32/2) prošle sezone pozajmljenog ekipi Sandencija, za kraj prvi strelac tima Rafa Lopos (35/12/2) pojačao je Legiju.

Vest: https://gol24.pl/michal-probierz-o-meczu-z-pogonia-szczecin-mamy-jeden-wielki-szpital/ar/c2-15140686?utm_source=facebook.com&utm_medium=gol24pl&utm_content=ekstraklasa&utm_campaign=michal-probierz-o-meczu-z-pogonia-szczecin-mamy-jeden-wielki-szpital&fbclid=IwAR1oiIke66voTth6RP5HLcX5pWBg44whxdADdmsJ64_k2xXHfC_kT_rs1So


Mišljenje urednika: Malme je tim koji bi ove sezone mogao u grupnu fazu Lige Evrope, a verovatno će biti i novi prvak Švedske, igraju efikasno, naročito na domaćem terenu, pa smatramo da danas protiv oslabljene Krakovije, imaju veliku prednost, naš predlog je igra 1&2+ po kvoti 1,95

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje