petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gosti su slavili 6 puta zaredom. Hoće li i večeras?

Sa početkom od 22 sata i 30 minuta na programu je utakmica 16. kola paragvajske Primere Division (Apertura) u kojoj će se sastati Diaz i Sol de America.

Diaz se uoči ovog kola nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji, a na svom kontu ima 12 bodova, uz skor od 3 pobede, 3 remija i čak 9 poraza.



Sol de America je do sada ostvarila 4 pobede, 4 remija i 7 poraza, zbog čega sada ima 16 poena i zauzima 9. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Diaz – Sol de America (www.flashscore.com)

Iako ni jedna ni druga ekipa ne mogu da se pohvale kvalitetnim izdanjima u dosadašnjem toku sezone, trebalo bi napomenuti da će tradicija danas ipak biti na strani gostujućeg tima.

Naime, Sol de America je uspela da trijumfuje na svakom od poslednjih 6 susreta sa Diazom, a pritom su postigli 15 i primili samo 2 gola. Za još jednu pobedu gostujućeg tima kladionice nude kvotu 2,50, dok se prekid niza i “1X“ plaćaju kvotom 1,50. Koji ishod vi očekujete?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje