Advertisement
MaxBet

Od 15 časova po našem vremenu sastaće se dve ekipe, a jedna će biti bez osmorice fudbalera. To je i više nego idealna prilika za njenog rivala da dođe do pozitivnog rezultata.


U pitanju je 17. kolo italijanske “Serie A“, a od 15 časova po našem vremenu snage će odmeriti Udineze i Kaljari. Udineze se nalazi na 16. mestu na tabeli sa 15 osvojenih bodova iz 16 odigranih duela, dok se Kaljari nalazi na 5. mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova. Kako Udineze ima lošu, tako Kaljari ima dobru sezonu, bar za sad, a izostanci kod gosta mogli bi da utiču na dobru igru domaćina.

Printscren/Flashscore.com

Za Udineze neće igrati Samir (11n/0g/0a, centralni bek), dok za Kaljari neće igrati Lucas Castro (14n/2g/0a, centralni vezni), Luca Ceppitelli (10n/2g/0a, centralni bek, kapiten), Fabrizio Cacciatore (11n/0g/0a, desni bek), Valter Birsa (3n/0g/0a, ofanzivni vezni), Leonardo Pavoletti (2n/0g/0a, centarfor), Alessio Cragno (0n/0g/0a, golman), Robin Olsen (14n/0g/0a, prvi golman ekipe) i Nahitan Nández (18n/1g/3a, centralni vezni).

Mišljenje urednika: Pokušaćemo sa predlogom “W1” koji se plaća kvotom 1.70, jer smatramo da će Kaljari teško do pobede ovako oslabljen, i to na strani, a samo u tom slučaju, tip je gubitan.

2:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by S. Hermann & F. Richter from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.