petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti sa rezervnim timom na ovom teškom gostovanju!!!

Gosti će danas igrati u rezervnom timu jer ih očekuje mnogo važniji meč kroz par ana, a još neke stvari im neće ići u prilog. Domaćin fokusiran na ovaj meč kojim želi da se nastavi seriju dobrih rezultata, meč možete odigrati do nedelje u 21 sat!

Radi se o meču Bolivijske lige, gde će od 21 čas u okviru 9.kola ekipa Bolivara dočekati Rojal Pari.
Еkipa Bolivara nalazi se na 3.mestu i za sada imaju učinak od 4 pobede, 3 remija i 1 poraza uz gol razliku 16:11. Na domaćem terenu u La Pazu na 3600 m nadmorske visine padaju gotovo svi rivali, tako da je i to jedna od prednosti ovog tima.
Što se tiče ekipe Royal Pari, oni su na 12.mestu sa skorom 1 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 12:14. Na gostovanjima imaju učinak 0-3-1 i gol razliku 4:7. Oni su predstavnik Bolivije u ovogodišnjoj Kopa Sudamerikani i čeka ih revanš meč kroz par dana protiv ekipe Monagas u Venecueli (prvi meč 2:1 za Royal Pari), pa je trener ovog tima odlučio da na teren pošalje rezerviste, najverovatnije tim koji je poražen na gostovanju kod Nacional Potosija sa čak 4:1. (potvrda na LINKU). Uz to Royal Pari dolazi iz grada koji se nalazi na moru i pravi šok za igrače predstavljaće da odu na 3600m od nivoa mora! Neće biti prvog golmana Arauza (7/0/0), defanzivaca Lorasa (7/0/0), veznih igrača Čaveza (7/0/0), Bariosa (6/0/0), Milano (6/2), Siles (6/0) i napadači Guerra (7/0), Moskquera (7/4 – prvi strelac), Cabrera (5/0).

Prošle godine Bolivar je slavio na svom stadionu 7:5, dok je meč na terenu Royal Pari-a završen sa 4:2.

Mišljenje urednika: Smatramo da ekipa Bolivara ima ogromnu prednost danas, što zbog položaja svog terene, to i zbog forme i izostanaka kod gostiju koji se pripremaju za meč koji im je trenutno mnogo važniji, pobeda domaćeg tima plaća se kvotom 1,45, uz to odlično deluje i kombinacija 1&3+ po kvoti 2,00!

3:0 (1:0)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje