četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Igraće bez dva od svoja 4 najbolja strelca i bez drugog asistenta tima!

Danas će jedan tim igrati bez dva od svoja četiri najbolja strelca i bez drugog asistenta tima, dok je drugi tim u kompletnom sastavu. Meč okvirno možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 1,70.

Radi se o utakmici ponovoljenog meča 1/32 finala FA Kupa Engleske u kojem se sastaju Swansea City i Bristol City, meč počinje od 20:45.

U prvom susretu odigranom na stadionu Bristol City-a nije bilo pobednika jer je meč završen rezultatom 1:1, iako je Bristol City u tom meču imao nekoliko prilika više da reši ovaj susret, na kraju je uspeo da golom ganjanskog napadača Semenyoa dobije priliku da u novom susretu prođe u narednu rundu takmičenja.

Swansea City se nalazi na tri boda od plej of zone Championshipa, a po poslednjim partijama imaju pravom da se nadaju da će se naći u doigravanju za ulazak u Premijer ligu, slavili su dve od tri poslednje utakmice, a u poslednjem meču bili su bolji od Sanderlenda u gostima 1:3.

Što se tiče Bristol City-a, oni se u ligi nalaze na 17.mestu i za sada jedino serijom sjajnih rezultata mogu do plejof zone, iako su trenutno bliži zoni za ispadanje. U prošlom kolu sjajna partija i pobeda protiv Birminghema na domaćem terenu 4:2.

Ono što će za njih danas predstavljati problem jesu izostanci, drugog asistenta i četvrtog strelca tima Andresa Weimanna (25 utakmica/4 gola/4 asistencije), kao i drugog strelca tima Tommy Conwaya (26 utakmica/6 golova/3 asistencije). Uz njih neće biti ni Ayman Benarous (0u/0g/0a) i Tomas Kalas (2u/0g/0a) zbog povreda.

Mišljenje urednika: Oba meča ovih rivala u ovoj sezoni koja su do sada odigrala zavrešna su rezultatom 1:1, a sličan meč očekujemo i danas, gde zbog važnih izostanaka kod gosta, blagu prednost dajemo kompletnom domaćinu, pa je naš predlog igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,70.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje