Danas će jedan od timova igrati bez više od 10 igrača, najbolji strelci tima su među njima, kao i dosta važnih igrača iz ostalih linija tima. Meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložena kvota je 1,90.

Radi se o susretu Turske Super lige u kojem se sastaju Altay i Bešiktaš, meč počinje od 19 časova, a radi se o utakmici 7.kola.

Altaj je odlično počeo ovo prvenstvo i posle šest odigranih kola su na četvrtom mestu sa skorom 4 pobede i 2 poraza uz gol razliku 12:8. Na svom stadionu imaju učinak 2 pobede i 1 poraz uz gol razliku 5:3. Čileanac Pinares, senegalac Thiam, kao i napadači Bamba, Yaser i Paxiao su ključni igrači u ovom timu.

Što se tiče Bešiktaša oni su na prvom mestu sa 4 pobede i 2 remija uz gol razliku 13:5. Na gostovanjima su ostvarili 1 pobedu i 1 remi i gol razliku 3:2. Ono što može da bude problem danas za trenera jesu izostanci čak 11 igrača, među kojima su njih 10 igrali jako puno na početku prvenstva.

Izostaće sledeći igrači: defanzivci Rosier (5/0/1), Vida (4/0/0), Welinton (5/0/0), potom igrači veznog reda – Nkoudou (4/2/0), Alex Teixeira (3/1/0), Necip Uysal (4/0/0), Mehmet Topal (3/0/0) kao i napadači – prvi strelac tima Michy Batshuayi (5/3/1), potom drugi napadač Larin (5/1/1), Ghezal (6/1/1), kao i Ajdin Husić (0/0/0)

Očekuje se sledeći sastav Bešiktaša: Destanoglu – Yilmaz, Montero, N’Sakala, Meras – Souza, Hutchinson, Ucan, Ozjakup, Pjanić, Karaman.

Očekivanja i predlog: Iako je i bez pomenutih igrača Bešiktaš respektabilan sastav koji svakako može da slavi, smatramo da dobra forma domaćina i igra pre svega može da nam donese jedno mini iznenađenje danas, a kvota na predlog 1X&2+ je odličnih 1,90, srećno i ukoliko se opredelite za neki drugi predlog na osnovu ove informacije.

2:1

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here