petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan od timova ostao bez 8 igrača, a danas je favorit po kladionicama!

Jedan od timova ostao je bez osmorice igrača, među kojima su neki igrači jako važni i imali su veliku ulogu u dobrim rezultatima kluba, što je doprinelo i da se desi još neke promene u klubu, drugi tim u kompletnom sastavu uz povratak povređenog napadača koji je najbolji igrač tima i po tradiciji neugodan za ovog rivala, meč možete odigarti u periodu između 21 i 22 časa u nedelju.

Radi se o susretu Argentinske Superlige, a u okviru 17.kola, od 21:35 se sastaju Defenca Y Justica i Tallares de Cordoba.

Ekipa Defence je poslednjih godinu dana bili jedno od prijatnijih iznenađenja u ligi, dobre partije odnele su iz tima nekoliko igrača već u letnjem prelaznom roku posle čega je u 15 odigranih kola ovaj tim ostvario skor 6 pobeda, 3 remija i 7 poraza uz gol razliku 13:14. Na domaćem terenu 2-2-4 i gol razliku 4:6. Što ih trenutno stavlja tek na 16.mesto. U ovom prelaznom roku bilo je još odlazaka standardnih igrača iz tima, tako da je sada od tima koji je ređao uspehe ostalo svega par igrača, u ovom prelaznom roku najvažniji odlasci su napadača Fernandeza (15/1/3 – prvi asistent tima), potom dvojice defanzivaca Rafael Delgada (15/3/1 – standardni levi bek) i Julio Gonzalez (14/0/1 – standardni desni bek), a nema ni štopera Marcela Herere (2/0/0), potom standardnog dvojca na mestima centralnih veznih igrača Diega Rodrigeza (13/0/0) i Aleksisa Kastra (13/2/1), a nema ni krilnog napadača Mane (8/0/0). Defanzivni vezni igrač, kolumbijac Loaiza (14/0/0) je povređen i neće ga biti u ovom meču. Uz sve ovo trener tima Sosa je tri dana pre ovog meča zbog ovoliko odlazaka podneo ostavku pa će tim u ovom meču voditi trener rezervnog tima.
Što se tiče ekipe Tallaresa oni zauzimaju 13.mesto sa 7 pobeda, 3 remija i 6 poraza uz gol razliku 22:18. Na gostovanjima imaju skor 3 pobede i 5 poraza i pozitivnu gol razliku 10:8. Oni u ovom prelaznom roku nisu ostali ni bez jednog standardnog igrača, U tim se vraća povređeni napadač  Dayro Moreno, kolumbijac koji je vukao neku povredu još od kraja prvog dela sezone.

Još jedna zanimljivost tiče se i tradicije između ovih rivala, na poslednjih 15 mečeva, Defenca je slavila samo 2 puta, 6 mečeva završeno je nerešeno uz 7 pobeda Tallaresa,

Mišljenje urednika: Iako je tek početak novog dela sezone čini nam se da je ovoliko promena u timu domaćina uz ne baš sjajne partije u prvom delu nešto što svakako neće doneti dobro timu, makar ne u skorije vreme, gosti u kompeltnom sastavu svakako neće biti lak zalogaj, možete probati sa raznim kombinacijama na goste, ali se mi zbog solidne kvote opredeljujemo za igru W2 (u slučaju pobede gosta tip je dobitan, u slučaju remija kvota je 1) po kvoti 2,10!

4:1


Fotografija: Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje