petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez 4 ključna igrača protiv jakog protivnika!

Jedan tim će danas igrati bez 4 ključna igrača, a igra protiv jakog protivnika, radi se o utakmici koja nije iz fudbala, preuzimanje je okvirno do 20 časova, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o utakmici košarkaške lige Francuske, gde se od 20 časova sastaju Lyon Villeurbanne i Nanterre.

Ekipa Lyon Villeurbanne je predstavnik francuske u Evroligi, gde igra jako dobro s obzirom na prognozirane rezultate na početku sezone, danak velikom broju utakmica odneli su mečevi u domaćoj ligi, gde ovaj tim u 14 odigranih mečeva ima skor 8 pobeda i 6 poraza. Na svom parketu imaju učinak od svih 6 pobeda na isto toliko mečeva. Danas je tim kompletan i nema bitnih izostanaka igrača, pa će De Colo, Fall, Kahudi, Obosohan, Matthews i ostali ići na novu domaću pobedu.

Sa druge strane tim Nanterra se nalazi na 10.mestu sa 6 pobeda i 10 poraza, dok u gostima imaju učinak od 3 pobede i 4 poraza. Ono što će za njih danas biti ogroman problem jeste izostanak četvorice izuzetno bitnih igrača za njihovu igru ove sezone, to su centar Miralem Halilović koji je igrač sa najvećim indeksom u ekipi 18,4 indeksna poena po meču koji je već duže vreme povređen, potom izostaje i drugi igrač po indekus, Justin Bibbins (16.1 indeksni poen, prvi strelac ekipe sa 14,9 poena po meču i prvi asistent tima sa prosekom od 5,2 asistencije po meču), nema ni 4. igrača po indeku ove sezone, to je JJ O’Brien (12,7 indeksnih poena, od čega 9,5 poena po meču, kao i prvi skakač ekipe sa 6,5 skoka prosečno po meču), a nema ni Hans Vanwjna koji je šesti igrač po indeksu sa 10,4 indeksna poena po meču.

Mišljenje urednika: Ekipa Lyona je bila u seriji od 5 pobeda koja je prekinuta u evroligaškom meču sa Realom, što je i bilo očekivano, danas moraju da idu na pobedu kako bi pojurili što bolje mesto pre plej of, a već imaju dosta kikseva, igra 1H(-12,5) iznosi 1,75 , što je hendikep koji po nama domaćin danas može lagano da pokrije, pa je to i naš predlog za ovaj meč.

88:73

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje