subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim bez 8 igrača na današnjem susretu!

Jedan tim neće moći da računa na 8 igrača večeras, pored toga forma je vrlo loša. Nisu ostvarili pobedu više od 2 meseca, na drugoj strani nema bitnijih izostanaka.

Reč je o utakmici Brazilske Serie A, gde se sastaju America MG i Coritiba.

America MG je poslednji tim na tabeli. Više od 2 meseca nisu ostvarili pobedu. Večeras ako izgube, matematički su već ispali. Nekoliko igrača neće biti u sastavu za večerašnju utakmicu. Aloísio (12/3 F), Everaldo (16/1 M), Rodriguinho (16/2 M), Matheusinho (7/0 M), Cazares (12/0 M), Nicolas (11/1 M) i Rodrigo Varanda (12/2 F) su povređeni. Defanzivac Ale (22/1 D) neće takođe biti na spisku pozvanih igrača, jer je suspendovan.

Na pretposlednjoj poziciji nalazi se Coritiba, koja ima 2 boda prednosti u odnosu na Americu MG. Glavni trener Thiago Kosloski je suspendovan, zbog crvenog kartona na prošlom meču. Danas će ga zameniti na klupi njegov pomoćnik Reginaldo Nascimento. Jedini izostanak biće Willian Farias (11/0 M). Odsustvuje zbog nagomilanih žutih kartona.

Sve u svemu, sastaju se dve ekipe koje imaju male šanse da obezbede opstanak. Pored problema sa izostancima, još jedan od glavnih problema je odabrana Americe MG. Na domaćem terenu primili su najviše golova od svih timova (30 golova). Sa druge strane, Coritiba znatno bolje partije pruža na gostovanjima. Napad je do sada dobro funkcionisao na stranom terenu. Postigli su bar 1 gol na 14 od poslednjih 15 odigranih utakmica u gostima. Sa 20 postignutih golova u gostima, najefikasniji su tim u donjem delu tabele. Kada su u pitanju međusobni mečevi, Coritiba je uspela da postigne bar 1 gol na 5 od ukupno 6 odigranih utakmica na ovom terenu.

Ako uzmemo sve u obzir, Coritiba ima dobre šanse da ugrozi gol Americe MG. S obzirom da domaćinu nedostaju nekoliko igrača, a i sama odbrana je nesigurna. Naš predlog biće tip G1+ (1.47) ✅. Na manji ulog predlažemo tip GG (1.68). Srećno!

 

FT:0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje