Jedan tim neće moći da računa na 6 startera, fokus je na nerdnoj utakmici koja se igra za nekoliko dana. Meč počinje u ponoć 00:00h.

U pitanju je meč prve Brazilske lige, gde će Fortaleza ugostiti Corinthians.

Huan Pablo Vojvoda trener Fortaleze, dodao je još dva igrača u svoj sastav. Marinho koji je bio suspendovan ponovo je u sastavu, dok se Calebe oporavio od istezanja ligamenata i ponovo je dostupan. Bez izostanka zbog suspenzije i sa odmornim timom Vojvoda dočekuje Corinthians.

Na drugoj strani, Corinthians će imati važne izostanke: Fagner (16/0 D), Fábio Santos (13/0 D), Maycon (18/2 F), Fausto Vera (14/0 M), Renato Augusto (9/1 M) i Matías Rojas (5/0 M) nisu u sastavu. Ćini se da zbog važnosti narednih mečeva Vanderlei Luxemburgo odmara svoje igrače.

Sve u svemu, Fortaleza ima odmoran tim koji želi da napreduje na tabeli. Na drugoj strani Corinthians ima 6 važnih izostanaka, a i sami nastupi na gostovanjima nisu najbolji (2 pobede na poslednjih 10 utakmica). Samim tim predlažemo sigurniju varijantu I1v1 (1.52) (pobeda domaćina na poluvremenu ili na kraju). Za one koji žele više da rizikuju predlažemo tip D2+ (2.00). Srećno!

FT: 2:1 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.