četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kad on baca nemaju brige!

Sutra od 11:30h novo kolo Korejanske bejzbol lige a sastaće se NC Dinos (25-7) i Kiwoom Heroes (18-15). Igraće se 3 susreta u seriji, petak-subota-nedelja. Kladionice favorizuju domaćina sa jako niskom kvotom.

Starter Dinosa biće desnoruki bacač Koo Chang Mo (5-0,0,66). On se nije preznojavao ove sezone, samo 3 primljena poena u 6 startova. Jednostavno rasturao je protivnički napad svaki put kad je stao na brdo. Kiwoom je pobedio već jednom ove sezone, držaći ih samo na jednom poenu u 8 izmena. Nema primljena home run ove sezone, a strajkauta prosečno 7 po utakmici. Jednom rečju on je ubica ove sezone!

Starter Kiwooma je levoruki Lee Seung Ho (0-2,7.39). Ne briljira ove sezone uopšte i ubedljivo je najgori starter svoje ekipe. Nije zabeležio nijednu pobedu u 6 startova ove sezone, a protiv Dinosa ima 4 primljena poena u 6 izmena.

NC je vodeća ekipa lige, ubedljivo najjača udaračka ekipa koja postiže prosečno 7 poena po meču. Imaju 8 pobeda u prethodnih 10 utakmica, a nisu nijednom dali manje od 8 poena osim u tim porazima. Kiwoom je vezao dva poraza protiv Samsunga, a palica baš ne briljira. Ona će im jako biti potrebna ako misle da pobede u sutrašnjem meču. Mislimo da sve ovde ukazuje samo na jedno, a da sve osim pobede NC bi bilo veliko iznenađenje!

Predlog za ovaj susret je pobeda NC u hendikepu H1 (-1,5). Kvota je 1,70.

2:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje