utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Kad on baca protivnička palica nema rešenja!

Sutra od 11:30h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se KT Wiz (32-32) i NC Dinos (43-19). Ovo je prvi meč u seriji koji se igraju petak-subota-nedelja. Dinosi su apsolutni favoriti.

Starter Wiza biće desnoruki Venecuelanac William Cuevas (5-2,4,28). Njegov 11. start u sezoni i pored 5 pobeda primera radi 3 je zabeležio protiv Eaglesa koji su najlošiji tim lige i još po jednu protiv Samsunga i Lottea koji su takođe na samom dnu. Protiv ekipa sa vrha nema rešenja. LG mu je dao 4 poena a Kiwoom 2x po 5 poena. Biće ovo za njega još jedan veoma težak meč protiv najbolje ekipe lige.

Starter za Dinose biće verovatno najbolji bacač ove lige Drew Rucinski (9-1,2.05). Apsolutna dominacija na brdu, a jedini poraz je zabeležio protiv jake ekipe Doosana kad je primio samo 2 poena, ali nije imao podršku palice koja je dala samo 1 poen. Vezao je 5 pobeda u nizu sa samo 5 primljenijh poena u 33 izmena. Zaista impresivno.

Dinosi su bolja ekipa, a mi smatramo da su oni ove godine sa ovako dobrim bacačima glavni pretedenti za titulu u KBO. KT će sigurno ovde dati sve od sebe jer imaju kvaliteta za to ali smatramo da i ta želja neće biti dovoljna protiv ovakvog bacača i sjajne palice Dinosa.

Naš predlog za ovaj meč je pobeda Dinosa. Kvota je 1,65, ali će sigurno pasti do ujutru možda i na 1.55.

2:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje