četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

U četvrtak se nastavlja La liga. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela, a mi smo za vas spremili najavu istih.

21:30h Real Madrid-Levante

Real Madrid je pre dva kola osvojio titulu. Pobedom nad Espanjolom oni su i matematički osvojili titulu, koja im je tad i dodeljena. Nakon toga su odigrali meč sa Atl Madridom na kom je Anćeloti odmorio gotovo ceo tim. To i nije bilo toliko čudno s ozbirom da su samo par dana ranije odigrali veoma težak meč u Ligi Šampiona. Sada se postavlja pitanje hoće li to Anćeloti uraditi ponovo. Zapravo neće, nema zbog čega. Finale Lige Šampiona je tek 28.05, dakle do tog meča imaju gotovo dve nedelje. Previše bi bilo da mu glavni igrači odmaraju dve nedelje. Potrebno je da ostanu u takmičarskom ritmu i to je jedan od glavnih razloga zbog čega će igrači koji su bili odmoreni biti opet u timu. Za meč sa Levanteom konkurišu Federico Valverde, Vinicius Junior, Luka Modric, Ferland Mendy, Thibaut Courtois i Karim Benzema. Dakle svi prvotimci koji su izneli najveći deo sezone. Sa njima u timu Real ja drastično jači. Sigurno da će želeti da dođu do pobede i na ovom meču. Želeće da pred svojim navijačima odigraju jedan dobar meč i pruže im adekvatnu zabavu. Za ovaj meč u timu neće biti sledeći igrači: Marcelo, Dani Ceballos, Isco, Gareth Bale, David Alaba, Dani Carvajal i Marco Asensio.

Za razliku od Reala, Levante itekako ima za šta da se bori do kraja sezone. Oni su trenutno na poslednjem mestu na tabeli sa 6 bodova manje od Kadiza koji je prvi iznad crte. Dakle, u poslednja tri kola su im potrebne pobede kako bi pokušali da se spasu. U ovo kolo ulaze u dobroj formi, s obzirom da su u prethodna dva kola osvojili 4 boda. Prvo su remizirali sa Valensijom, da bi u prošlom kolu savladali Real Sosijedad 2-1 i to golom u poslednjim minutima meča sa penala. Nema tu mnogo šta da se priča o stilu igre koji će Levante da primeni na ovom meču. Oni moraju napasti od prvog minuta, nemaju ama baš ništa da brane. Ne igra im nerešen rezultat,moraju osvojiti tri boda, matematički bi bili živi i sa jednim bodom, pod uslovom da Kadiz ne pobedi,ali bi onda dosta toga trebalo da se dogodi u poslednja dva kola pa da oni opstanu. I tako je teška misija, a sa jednim bodom na ovom meču bila bi još teža. Upravo zbog toga očekujem otvorenu igru od strane Levantea, što može da bude mač sa dve oštrice. Na ovom meču će Levante imati i problema sa sastavom jer će nedostajati nekoliko igrača. Van tima su Roberto Soldado, Jorge de Frutos, Carlos Clerc i Shkodran Mustafi.

Očekivani sastavi:

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Vazquez, Militao, Nacho, Mendy; Valverde, Casemiro, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius

Levante possible starting lineup:
Cardenas; Miramon, Rober, Duarte, Vezo, Son; Radoja, Pepelu, Melero; D Gomez, Morales

Prognoza: Ishod ove utakmice u mnogome će zavisiti od sastava Real Madrida. Po svim najavama Real će igrati sa najjačim sastavom. S obzirom da gosti moraju da se otvore i da napadnu od prvog minuta, mogli bi videti jedan efikasan duel i pobedu domaćina koji je daleko kvalitetniji.

Tip: 4+ @ 1.90 – 6:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje